ЗСУ “всипали” росіянам у Запорізькій області – у ворога понад сто “300”-х

Українські воїни відбили атаки російських окупантів в районах Миколаївки Другої на Запоріжжі, Курдюмівки і Зайцевого на Донеччині.

Також підтверджено ураження живої сили та об’єктів росіян за 18 вересня у Запорізькій області. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних Сил України.

“Було знищено 10 артилерійських систем, п’ять одиниць військової техніки та особовий склад противника. За наявною інформацією, втрати пораненими склали понад сто військовослужбовців”, пише Генштаб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналог HIMARS: Німеччина передала подарунки ЗСУ

Сьгодні авіація Сил оборони уразила 11 районів зосередження живої сили і військової техніки противника, одну позицію зенітного ракетного комплексу та один склад боєприпасів.

Наші підрозділи протиповітряної оборони, на різних напрямках знищили літак “Су-25”, керовану авіаційну ракету і три безпілотника противника.

Ракетні війська та артилерія завдали вогневого ураження по п’яти опорних пунктах і районах зосередження особового складу і військової техніки, а також трьох складах боєприпасів окупантів. Врати ворога уточнюються.

Сьогодні стало відомо, що українські захисники взяли під контроль селище Білогорівка на Луганщині. ЗСУ очистили населений пункт від російських окупантів.

Минулої суботи у селищі Богатир на Запоріжжі пролунали вибухи. Там окупанти передислокували частину своєї військової техніки і особового складу.

У тимчасово захопленому росіянами Мелітополі колаборанти панікують.