“Вата: позбавити громадянства чи як їх покарати – Айдер Муждабаєв у “Є СЕНС” (Відео)

"Є СЕНС"

Дивіться 19 вересня о 20:00 на “5 каналі”

Щось писати про масові страти і катівні в Ізюмі без емоцій неможливо. Говорити про це – тим більш. Але ми спробуємо. І почнемо, напевно, із риторичного запитання: чи достатня наша русофобія?

Хоча ні, це не “фобія” – страху нема, є ненависть. То чи достатня наша ненависть до росіян, Росії, Москви і усього та усіх, що уособлють це прокляте явище?

Але куди складнішим буде інше питання – а чи готові ми по справедливості відповісти тим, хто чекав окупанта, сприяв окупанту, заявляв “байдуже, аби мир”? Що Україна має… ні – ЗОБОВ’ЯЗАНА вчинити із цими людьми? Так щоб зберегти цивілізоване лице і не опускатися до рівня росіян, але щоб відчутно покарати навіть тих, чия пасивність і байдужість привела на нашу землю смерть. ЯК ЇХ ПОКАРАТИ?

“Вчителів”, мусорів, чиновників, совкодрочерних пенсів, зомбовану молодь – кожного. Як зробити так, щоб вони чітко відчули – вони не мають права вважатися повноцінними громадянами України? Що зробити, щоб ця чимала маса людей на десятиріччя , а дехто і пожиттєво не могли впливати на життя країни, вибори, мали табу на призначення в органи влади будь–якого рівня? Чи має суспільство опцію вирішити це питання руба?

Ви помітили, в фейсбучику вже розмазується, що та каша по тарілці, тема “Конституція не дозволяє, вони теж громадяни цієї країни…” Конституція? Громадяни? А чи мають право на громадянство ті, чиї діїбездіяльність призвела до геноциду українців в 21 столітті? А Конституція – чи вона не покликана захищати ГРОМАДЯН відповідно до ситуації, а не бути пам’ятником собі?

Чи достатня наша ненависть, щоб правильно відповісти на ці питання? Сьогодні о 20:00 будемо говорити про це із Айдер Муждабаєв . І про холопські пошуки “хороших рускіх” та креольску вдячність Пугачовій (за що?!?!?) теж згадаємо. І про досвід судетських німців в проекції на деокупований Крим.

Тисніть плеєр і “Створити нагадування”, щоб отримати сповіщення про початок ефіру:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.