Завтра у Києві запрацює McDonald’s: що відомо

З 20 вересня у Києві знову запрацюють перші три ресторани мережі швидкого харчування McDonald’s.

Перший час заклади працюватимуть лише на доставку, повідомила очільниця відділу комунікацій українського McDonald’s Алеся Муджирі. Зали, експресвікна та McDonald’s відкриються у жовтні.

“Відновлення роботи закладів у Києві та на заході України відбуватиметься поетапно протягом двох місяців”, йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні поки не відкриватимуть McDonald’s у компанії пояснили причини

Першими запрацює McDelivery у трьох ресторанах Києва:

проспект Бажана, 3в;

вул. Гришка, 7;

проспект Гагаріна, 2а.

Приблизно через тиждень відновлять роботу ще сім закладів у Києві, а згодом відкриють і решту ресторанів у столиці та в різних містах на заході України.

Спершу отримати замовлення можна буде лише через послугу McDelivery, яку забезпечує партнер McDonald’s із доставки компанія Glovo.

“В інших містах також запуск закладів розпочнеться з доставки, а потім гості матимуть можливість самостійно завітати до ресторанів”, додала Муджирі.

Ресторани працюватимуть з 9:00 до 21:00 та закриватимуться під час повітряної тривоги, щоб працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття.

McDonald’s зупинила роботу ресторанів в Україні після початку повномасштабної російської агресії.
У травні американська мережа ресторанів ухвалила рішення про вихід з РФ. У Росії замінник McDonald’s, мережа харчування “Вкусно и точка” вкрала логотип у виробника кормів для тварин.