“Тут у нас маленька велика д*па”: окупанти заховалися в підвалі, бо бояться ЗСУ – перехоплення ГУР

рашисти

Контрнаступ ЗСУ: українські військові дають по зубах окупантам

Загарбник зізнається, що його взвод майже знищено

Рашист із 20-ї гвардійської загальновійськової армії рф утікає із залишками особового складу до росії через Донецьк, – і розповідає товаришу, що “своїх” позицій навколо вже немає. Про це свідчить епрехоплення розмови окупантв, опубліковане Головним управлінням розвідки.

“Я ще живий поки, не прибили мене. Коротше тут у нас маленька велика д*па. Ми в Донецьку, нас 19 чоловік, наш взвод, коротше, весь расх*рячили. Нас залишилося троє чоловік всього лише. Тут, коротше, д*па, ми живемо в підвалі… Нас не годують. Командування немає, нашого брита позивного вбили з нашим розрахунком, але ми встигли піти. Прибилися тут до артилерії. Якщо що прийде на мене “вантаж 200″ – я живий! Ми будемо виходити в росію, зрозумів, звідси усі! З пацанами, 19 осіб. Тому що тут п*здець взагалі, що діється. Ми взагалі в кільці були”, – каже російський загарбник.

І додає, що він та інші військові залишилися без командування і офіцерів. Вони бояться виходити з підвалу, бо бояться потрапити в полон. Окупант скаржиться на наступ ЗСУ і постійно повторює про те, що опинився в жалюгідній ситуації.

Читайте також: Форсування Осколу та таємні переговори про F-16: як минув 206 день повномасштабного вторгнення

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.