Українська акторка пояснила, чому продовжила зніматися з пропутінськими артистами

Українська акторка Анна Кошмал продовжувала зніматися з російськими акторами попри те, що дехто з них підтримав анексію Криму.

Зокрема, у 2014 році виконавець ролі Івана Будько у серіалі “Свати” Федір Добронравов відкрито висловився на підтримку путінського режиму, повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Суцільні виправдання” зірка “Сватів” розкритикувала земляків, які не хочуть перейти на українську

“У 2014 році мені було 19 років і я не була політично свідомою. У моєму колі ми не обговорювали таких тем. На державному рівні дозволялося показувати російські серіали, дозволялося знімати в Україні російське кіно і серіали. Не було розуміння, що може буде небезпечно”, – сказала Кошмал в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Акторка зізналася, що коли вперше дізналася про позиція Добронравова щодо анексії Криму, довгий час не хотіла вірити в це і навіть не дивилася відео його інтерв’ю. Незважаючи на це, Анна вирішила взяти участь у зніманнях останнього сезону “Сватів” заради режисера серіалу та знімальної групи.

“Для мене “Свати” це Андрій Яковлєв (режисер серіалу – ред.). Це людина, яку я безмежно поважаю і працювати з якою це величезне задоволення. Усі знають, що це чи не єдиний майданчик якісного крутого кіно, про яке мріє кожен актор, саме під його керівництвом. Він для мене як батько. Це людина до якої я прислухаюся в першу чергу. Я йому дуже довіряю, я йшла за ним”, – заявила Анна.

Творці відомого серіалу “Свати” продовжують знімати 8 сезон, але зйомки проходитимуть вже в РФ і без українських акторів, які чітко виразили свою підтримку Україні у війні. Працювати далі запропонували і головній героїні Анні Кошмал, яка виконала роль Євгенії Ковальової.

Проте Кошмал відмовилася від участі в “Сватах”. Більше того, актриса категорично проти працювати у будь-яких російських проектах.