окупанти обстріляли рекордну кількість населених пунктів у Запорізькій області – включення (Відео)

Запорізька область

Повномасштабна війна росії проти України

Особливо важко у місті Оріхів

Танкове озброєння, реактивна та ствольна артилерія вздовж усієї лінії зіткнення. Ворог продовжує гатити по цивільних об’єктах у Запорізький області. За минулу добу під вогнем росіян опинилися одразу тридцять населених пунктів. При цьому, так звана окупаційна влада на тимчасово непідконтрольних територіях штучно створює дефіцит медикаментів, що може призвести до гуманітарної катастрофи. Більше про ситуацію в регіоні дізнавався журналіст “5 каналу” Денис Розенков.

“Окупанти продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру та житлові будинки. Окупант обов’язково відповість, працюємо заради перемоги”, – сказав голова ЗОВА Олександр Старух.

Так, за минулу доби окупанти обстріляли рекордну кількість населених пунктів у Запорізькій області. Особливо важко у місті Оріхів, яке росіяни намагаються зрівняти з землею.

“Вже тиждень паралізований цей рух. У деяких мешканців є хронічні хвороби і щодня потрібно доставляти ліки, наприклад, інсулін, матеріали для гемодіалізу, запаси на 2 тижні, а рашисти за 7 місяців не привезли жодної коробки з медикаментами. Жодної. Колаборанти досить активізувалися. Вони вже бояться, що їх зачистять фсб, вони вже готові сісти за грати, але залишитись в живих. Паніка наростає в тимчасово окупованих містах і це добре”, – повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Подробиці дивіться у відео “5 каналу”

Читайте також: Терор мирного населення: кацапи обстріляли психлікарню на Харківщині під час евакуації – загинули 4 медики

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.