ЗСУ знищили позиції росіян і їхнє ППО: деталі

Авіація Сил оборони за добу здійснила 20 ударів.

Підтверджено ураження 15 районів зосередження живої сили противника та опорних пунктів і чотирьох позицій зенітних ракетних комплексів, повідомляє Генштаб у зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ISW: російським окупантам навколо Лиману загрожує оточення ЗСУ

“За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Куп’янськ, Гоптівка, Миколаївка Друга, Весела Долина, Одрадівка, Мар’їнка, Новомихайлівка та Правдине”, йдеться у повідомленні.

Українські підрозділи протиповітряної оборони знищили один безпілотник окупантів.

Ракетні війська і артилерія вдарили по семи пунктах управління і дев’яти опорних пунктах та районах зосередження особового складу і військової техніки. Били по об’єктах ППО та понтонних переправах російських окупантів.

Загальні втрати ворога уточнюються.

Загальні бойові втрати російських загарбників в Україні станом на ранок 18 вересня орієнтовно становлять 54 480 осіб. За добу лави 200-х поповнили понад 230 окупантів, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Понад 90% особового складу втратила у війні проти України 64-та окрема мотострілецька бригада Східного військового округу РФ. Це з урахуванням знищених окупантів, а також поранених, дезертирів і тих, хто звільнився, відмовляючись брати участь у бойових діях, повідомляє Генштаб Збройних сил України.