“Наша найдорожча бабусю” – онуки написали прощальний лист королеві Єлизаветі

Онуки королеви Єлизавети ІІ, доньки її середнього сина Ендрю, Беатріс та Євгенія написали прощального листа бабусі.

Принцеси опублікували його в Instagram. Проілюстрували фотографією.

На фото вони маленькі з королевою і собакою.

“Наша найдорожча бабусю, відколи ти залишила нас усіх, нам бракує слів, щоби все висловити. Були сльози і сміх, мовчання і балаканина, обійми і самотність, і колективна втрата тебе, наша улюблена королево і наша люба бабусю.

Ми, як і багато хто, думали, що ти будеш з нами завжди. І ми всі за тобою страшенно сумуємо. Ти була нашим матріархом, нашим провідником, люблячою рукою на нашій спині, яка вела нас цим світом. Ти навчила нас так багато, і ми вічно будемо плекати ці уроки та спогади”, написали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бекхем не стримав сліз на прощанні з Єлизаветою II. Фото й відео

“Ми дуже раді, що ти возз’єдналася з дідусем. До побачення, дорога бабусю, для нас честь бути твоїми онучками, і ми дуже пишаємося тобою. Ми знаємо, що дорогий дядько Чарльз, король, продовжуватиме наслідувати твій приклад, оскільки він також присвятив своє життя служінню.

Боже, храни короля.

З нашою любов’ю, Беатріс та Євгенія”, також йдеться в листі.

Королева Великої Британії Єлизавета II померла 8 вересня у віці 96 років. Про смерть повідомив Букінгемський палац.

Увечері того ж дня прем’єр-міністерка Ліз Трасс повідомила, що Чарльз став королем. Він автоматично змінив Єлизавету ІІ на посаді монарха країни.

12 вересня члени королівської родини зібралися у Шотландії на службі на честь королеви, провели церемонію в соборі Святого Джайлса.