Бермудський трикутник для рашистів: історія нескореного Херсону – сюжет (Відео)

Херсон

Повномасштабна війна росії проти України

Після визволення Херсон має усі шанси стати туристичним центром України

Сьогодні у Херсоні день міста. І саме розповіддю про Херсон “5 канал” розпочинає цикл матеріалів про українські міста та села, які пережили, або ще й досі перебувають у російській окупації. Ми маємо чим пишатися! І після перемоги не поспішайте їхати відпочивати кудись за кордон. Бо наші міста та села вас здивують. Як гордий Херсон, який чекає на Збройні сили України. Про херсонський аеропорт, який став братською могилою для росіян. Про проспект у Херсоні, який не перетинає жодна вулиця. Нескореність херсонців і до чого тут Бандера.

Місто нескорених українців. Підпілля, яке наводить жах на окупантів. Опір. Воля. Україна. Здається, із цих слів складається ДНК херсонців. І це багатолітня історія. З яким регіоном України у вас асоціюється прізвище Бандера? А якщо подумати? Правильно, і з Херсоном також. Провідником українського підпілля у минулому столітті на Херсонщині був рідний брат Степана Бандери – Богдан. І хоч скільки кремлівська пропаганда торочила б небилиці про Херсон, який буцімто російське місто, – відповідь в українців одна.

Після визволення Херсон має усі шанси стати туристичним центром України.Проспект, який не перетинає жодна вулиця. Херсонські підземелля. Красива архітектура. А ще – біля Херсона справжній бермудський трикутник, щоправда лише для москалів. Чорнобаївка – фактично околиця Херсона. Це село прославилося на всю Україну. Бо скільки на місцевому аеродромі злягло росіян – вже лік втрачений. У Чорнобаївців є як військовий аеродром, так і цивільне летовище. До війни аеропорт процвітав. Зо три рейси на день до Києва. Пряме щоденне сполучення зі Стамбулом. Польоти до Єгипту, Польщі та Болгарії.

А ще Херсон до російської навали – потужне портове місто. Вихід до Чорного моря – це один із ключів до успіху міста. Це і тамтешній порт, і суднобудівний завод. І назагал Херсон потужний промисловий центр країни. Це дві сотні підприємств і заводів. Ну і куди ж без херсонських кавунів. Цьогорічний сезон через росіян Україна пропустила. Готуємося до наступного. З перемогою над росією кавуни будуть ще солодшими.

Сергій Барбу, “5 канал”

Читайте також: рашисти через фейкові чати та збори на допомогу ЗСУ виявляють патріотів і забирають їх на фільтрацію: яка ситуація на Херсонщині

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.