Осадча розповіла про новий сезон “Голосу країни”: в ньому не буде Вакарчука

Через два тижні на екрани повертається 12 сезон “Голосу країни”. В шоу не буде Святослава Вакарчука.

Ведуча Катя Осадча прокоментувала відновлення телепроєкту й натякнула, що лідер “Океану Ельзи” кинув свою команду, написала вона в Instagram.

Ведуча написала про важливість повернення шоу, адже українцям потрібен проєкт, який розслаблятиме, відволікатиме й надихатиме на боротьбу, а учасники зможуть здійснити свої мрії.

Крім того, вона згадала про відповідальність, яку взяли на себе тренери, коли набирали учасників у свої команди.

“Десятки талантів отримають те, на що заслуговують. Тренери відповідальні за тих, кого до себе взяли в команди, і “Голос” це в першу чергу про учасників, а не про власні амбіції тренерів, ми ж своїх не кидаємо”, написала Осадча.

Схоже, ці слова були адресовані саме Святославу Вакарчуку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7-річна донька Бєднякова зворушила вчинком

У коментарях до допису лідера “Океану Ельзи” підтримували: “Славко правильно зробив, що відмовився, щоб не бути в одній компанії з тими трьома, що тіскалися з рашкою до останнього”.

Днями Святослав Вакарчук оголосив, що відмовився від участі в зйомках нових епізодів “Голосу країни”, адже його завдання зараз підтримувати бійців на фронті та допомагати Україні в благодійному турі.

Вона також відповіла на критику щодо запуску проєкту під час війни.

“Kожен має право на свою думку, і кожен має право не дивитися, якщо не подобається. А ми, якщо вибирати між тим, щоб покласти проект на полицю, і тим, щоб дати шанс артистам і допомогти ЗСУ, вибрали допомагати… Тому розводити зраду найлегше, давайте допомогати всі чим можемо”, підсумувала зірка.

Лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук відзначив 31-шу річницю Незалежності України на передовій.

Там музикант заспівав для бійців Збройних сил України.

Така компанія це честь для мене, заявив він.

“Сто відсотків українців зрозуміли, що за незалежність треба боротися, що її просто так не дарують, що це не щось, що дістається в спадок. Її треба виборювати або народжувати, і, як дитину, плекати все життя. Виховувати, захищати. Я думаю, що зараз це розуміють усі, особливо ці хлопці, з якими мені така велика честь сьогодні разом зустрічати свято”, сказав лідер “Океану Ельзи”.