рашисти обстріляли три громади на Дніпропетровщині: які наслідки (Відео)

"Град"

Повномасштабна війна росії проти України

Ворог випустив по них більш як 90 снарядів

Снаряди з “Градів” та важкої артилерії усю ніч летіли у бік Нікопольського району Дніпропетровщини. Ворог випустив більш як 90 боєприпасів. У Кривому Розі тим часом і досі ліквідовують наслідки ракетних ударів по гідроспорудах. Подробиці дізнавалася кореспондентка “5 каналу” Вікторія Ковальова.

Так, під ударом опинилися Нікопольська, Марганецька та Мирівська громади. Ворог випустив по них більш як 90 снарядів. Люди не постраждали. Понівечені будинки, автівки, ліцей, цех промислового підприємства, перебиті газопроводи та лінії електропередач. 

“Є пошкодження будинків, та кілька автомобілів. Також газогони і лінії електропередач. Є руйнування ліцею, та цеху промислового підприємства. Одне з сіл Мирівської громади залишається без зв’язку. Наразі рятувальники продовжуються обстежувати територію після обстрілів. Інформація щодо масштабів руйнувань зараз уточнюється”, – запевнив т.в.о. начальника відділу зв’язків зі ЗМІ ДСНС України в Дніпропетровській області Сергій Ковтонюк.

Начальник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул зауважив: “Це терористичні акти в самому прямому їх значенні. Тобто, орки просто намагалися змити водою три райони міста, в яких проживає більше 150 тисяч людей. За 3 дні – 13 крилатих ракет. “Іскандери”, Х”, і найдорожчі російські ракети, в яких в них всього декілька десятків – “Кинжал”. Виглядає як божевілля, але це наша дійсність”.

Подробиці дивіться у відео “5 каналу”

Читайте також: Окупанти обстріляли з важкої артилерії Зеленодольську громаду, є загиблі

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.