Розглянули подальші кроки з деокупації: президент зібрав засідання Ставки Верховного Головнокомандувача

Володимир Зеленський, Андрій Єрмак і Валерій Залужний

Повномасштабна війна росії проти України

На зустрічі обговорили просування ЗСУ на півдні країни

Президент Володимир Зеленський вкотре провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Про це повідомили на сайті глави держави.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

На зустрічі обговорили просування наших Збройних сил на півдні та ситуацію на тимчасово окупованих територіях. Також аналізували стан матеріально-технічного забезпечення армії та обговорювали новий перелік запитів на зброю, котра використовується для здійснення операції зі звільнення території країни від російських окупантів.

У засіданні взяли участь міністр оборони Олексій Резніков, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, начальник Генштабу Сергій Шаптала, командувач ССО Віктор Хоренко, очільник МВС Денис Монастирський, очільник МЗС Дмитро Кулеба, міністр інфраструктури Олександр Кубраков та голова ОП Андрій Єрмак.

У форматі відеозв’язку доєдналися: командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський, командувач військ ОК “Захід” Сергій Літвінов, командувач військ ОК “Південь” Андрій Ковальчук.

Нагадаємо, ЗСУ в Харківській області вдалося пройти з боями 110 км за п’ять днів. При цьому на одного нашого загиблого воїна припадає 9-10 загиблих кацапів.

Тоді як на Херсонщині контрнаступ проходить повільніше. Втім українські армійці успішно “косять” росіян на півдні. А також тримають під вогневим контролем майже усю область.

  • Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ