“Або ви слухаєте нас, або ми вас усіх вб’ємо!”: військовослужбовець ЗСУ Юрій Гудименко у “Рандеву” про зміну влади в рф

Юрій Гудименко

Контрнаступ ЗСУ: українські військові дають по зубах окупантам

Дивіться 17 вересня о 20:00 на “5 каналі”

Цього разу в гості на “Рандеву з Яніною Соколовою” на “5 каналі” завітав військовослужбовець ЗСУ, лідер руху “Демократична Сокира Юрій Гудименко.

В інтерв’ю Гудименко пояснює, яка, на його думку, має бути беззаперечна поразка рф у війні: “Давайте порівнювати з Другою світовою. Зараз, звичайно, весь цивілізований світ вже побачив, що таке росія, але все одно стратегія цивілізованого світу залишається дуже цивілізованою. Вони хочуть військової поразки рф на території України, вони хочуть, щоб рф втратила свою армію, вони хочуть, щоб росія втратила свої гроші, але поки що не хочуть, щоб росія втратила свою державність”.

Армієць також говорить: “Наша позиція – українців – соціологія показує, що ми хочемо, щоб росію було знищено як державу, щоб вона була розвалена. І це реально… Населення рф в переважній більшості не значення слова “свобода”. І я не кажу, що вони мають виходити і боротися. Нам треба знайти тих декількох людей, які вийдуть та скажуть: “Тепер ми – влада, тому що ми – сильні. За нами Abrams їдуть, умовно кажучи. Ви або слухаєтеся нас тепер, або ми вас усіх вб’ємо. Крапка”.

Про населення та зміну влади в рф – повне інтерв’ю з армійцем ЗСУ, лідером руху “Демократична Сокира Юрієм Гудименком дивіться в суботу о 20:00 на “5 каналі” в “Рандеву з Яніною Соколовою”.

Читайте також: “Вони – дегенерати”, або Чого хочуть росіяни – Юрій Гудименко: перше відеоінтерв’ю після поранення

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.