Любовні трикутники зірок: на кого знамениті чоловіки проміняли сім’ї

Більшість зірок намагається тримати особисте у цілковитому секреті. Однак не завжди у них це вдається. Зокрема, їх не оминають скандали. Особливо пов’язані з коханням.

Так і сталося в деяких зіркових сім’ях, коли чоловік розлучився з дружиною заради коханки. Про п’ять найскандальніших історій дізнаєтеся в матеріалі.

Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва

Подружжя мовчить про початок своїх стосунків. Але ходять чутки, що продюсер покинув дружину Яну Сум заради Брежнєвої. Ба більше, Меладзе написав пісню “Салют Вера!”, яку багато років виконує його брат Валерій. Саме ця пісня присвячена Брежнєвій, пише УНІАН.

Михайло Кацурін і Надя Дорофєєва

Розлучення співачки з шоуменом Володимиром Дантесом стало сенсаційною новиною. Згодом Дорофєєва зізналася, що вона і київський ресторатор Кацурін закохалися в один одного, тому вирішили розлучитися з партнерами. Тепер Надя і Міша розвивають щасливі стосунки. А колишня Кацуріного Даша зустрічається з Дантесом.

Бред Пітт і Анджеліна Джолі

До стосунків з Джолі голлівудський актор був одружений з Дженніфер Еністон. За чутками, кінозірка вирішила розлучити Пітта з коханою. Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація, що саме Анджеліна “зливала” папараці інформацію про їхнє місцезнаходження з Піттом, щоб про це дізналася Еністон. Хоч Джолі це вдалося, їхній шлюб з Піттом виявився не настільки міцним. Тепер голлівудське експодружжя розбирається щодо опіки над шістьма дітьми в судах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривошапко одружився втретє: ніжні фото з обраницею співака

Володимир Остапчук та Христина Горняк

Телеведучий був одружений на Олені Войченко. Пара разом виховувала двох дітей. Але пара, ймовірно, розсварилася і 2020 року розлучилася. Того ж року Остапчук освідчився Горняк. Шанувальники впевнені, що саме юристка стала причиною розлучення зіркової пари і неодноразово дорікали їй в цьому в соцмережах.

Джонні Депп і Ембер Херд

На зйомках одного з фільмів голлівудська кінозірка познайомився з колегою Херд. У них розпочався палкий роман. Заради неї Депп розлучився з французькою співачкою і акторкою Ванессою Параді. Згодом одружився на Херд. Однак цей шлюб не проіснував довго. Пара зі скандалом розлучилися, а про їхні скелети в шафі дізнався весь світ.

Чемпіон України зі стриптизу, актор Олексій Суровцев вперше зізнався, що більше не парубкує. Його серце було вільне: торік він розійшовся з дівчиною, спортсменкою Анною.

Учасник п’ятого сезону шоу “Танці із зірками” поділився, що повернувся до другої дружини, 10-разової чемпіонки України з еротичного танцю Ксенії.