Розчулила прощальними словами – принцеса Анна розповіла про останній день життя королеви Єлизавети II

Королівська принцеса і єдина донька покійної королеви Єлизавети II Анна зробила офіційну заяву про смерть матері на офіційних сторінках королівської сім’ї в соціальних мережах.

Принцеса розповіла, що перебувала з монархинею останню добу її життя. В Instagram Анна зворушила словами про матір. Принцеса була разом із матір’ю у замку Балморал у день її смерті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля труни королеви Єлизавети ІІ упав гвардієць

“Мені пощастило розділити останні 24 години життя моєї найдорожчої мами. Мені випала честь і привілей супроводжувати її в її останній подорожі. Бути свідком любові і поваги, виявлених багатьма в цій подорожі це і смиренно, і натхненно. Ми всі поділяємо унікальні спогади про неї”, написала принцеса.

Вона подякувала всім і кожному, хто поділяє почуття втрати.

“Можливо, її відхід нам нагадав, як багато її присутності і внеску в нашу національну ідентичність ми сприймали як належне. Я також дуже вдячна за підтримку і розуміння, надані моєму дорогому братові Чарльзу, коли він приймає на себе додаткові обов’язки монарха. Моїй матері, Королеві, дякую”, написала Анна в “Заяві від королівської принцеси”.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от @windsor.royals.lovely

У середу, 14 вересня, труну з тілом королеви Великої Британії Єлизавети ІІ доставили з Букінгемського палацу у Вестмінстер-хол, щоб жителі країни змогли віддати шану королеві.

Королева Єлизавета II, яка правила найдовше в історії Великої Британії, пережила чоловіка принца Філіпа на півтора року. Монархиня померла 8 вересня в замку Балморал в оточенні близьких.

Королеву Великої Британії поховають 19 вересня після церемонії прощання.