Наслідки ударів по Кривому Рогу – рівень води вдалося знизити

Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки російського ракетного удару по Кривому Рогу Дніпропетровської області.

На 15:38 15 вересня рівень води знизився. Про це повідомив заступник керівника Офіса президента Кирило Тимошенко в Telegram.

“Це вже можна спостерігати на прикладі парку Мершавцева. Вчора там максимальний рівень води сягав 190 см, зараз 65 см. І ця позитивна динаміка буде спостерігатися і надалі. Годину тому завершили роботи з установки чергового затвору, що вплинуло на об’єм витоку води”, зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скількох людей вбила Росія на Миколаївщині Кім назвав цифру

Зараз підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій відкачують воду в чотирьох будинках Інгулецького району, які постраждали, та ще семи будинках Центрально-Міського району.

“Залишаються підтопленими 79 зі 116 приватних житлових будинків та присадибних ділянок. Працюємо і там. Роботи з ліквідації тривають повним ходом”, додав Тимошенко.

14 вересня окупанти завдали ракетних ударів по Кривому Рогу. Вибухів пролунало щонайменше три. Після них у Кривому Розі частково зник мобільний інтернет.

Росія вдарила по гідротехнічних спорудах, щоб затопити Кривий Ріг. Країна-терорист і далі воює проти мирного населення, відреагував президент Володимир Зеленський.

Попередньо обійшлося без постраждалих, але кілька районів Кривого Рогу залишилися без води. Також місцеві повідомили про підняття рівня води в річці Інгулець. У зв’язку з чим евакуйовано два райони міста.

Росія 14 вересня вдарила по Кривому Рогу аеробалістичними ракетами типу “Кинджал” та “Іскандер”. По дамбі в Кривому Розі росіяни випустили сім ракет, повідомляє оперативне командування “Південь”.