Тихо лише на двох напрямках: Генштаб повідомив останні новини з фронту

Російські війська не припиняють тероризувати Україну обстрілами.

Під вогнем окупантів усі напрямки, крім Волинського та Поліського. Там обстановка без суттєвих змін. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України вранці 15 вересня.

“Противник обстрілює інфраструктуру із танків, мінометів та артилерії. Минулої доби (14 вересня. Gazeta.ua ) ворог завдав вісім ракетних, 19 авіаційних ударів та здійснив 86 обстрілів із систем реактивної артилерії по військових та цивільних об’єктах на території України. Крім того, постійно веде повітряну розвідку БпЛА”, йдеться у зведенні.

На Сіверському напрямку було гаряче в районі Галаганівки Чернігівської області. На Харківському напрямку в районах населених пунктів Баранівка, Гоптівка, Висока Яруга, Нескучне та Куп’янськ.

Атакував ворог і на Донеччині. На Краматорському напрямку під вогнем Тетянівка, Крива Лука та Білогорівка.

На Бахмутському напрямку Веселе, Яковлівка, Бахмутське, Бахмут, Весела Долина, Зайцеве і Суха Балка. На Авдіївському напрямку Авдіївка, Первомайське, Водяне, Красногорівка, Мар’їнка та Новомихайлівка.

На Запорізькому напрямку обстріляне Вільне Поле, Зелене Поле, Новопіль, Велика Новосілка, Павлівка, Оріхів, Мала Токмачка та Білогір’я.

На Південнобузькому напрямку Біла Криниця, Ольгине, Любомирівка, Тернові Поди, Правдине, Мирне та Іванівка.

Доповнюється…