Данілов закликав українців не піддаватися ейфорії від контрнаступу ЗСУ

Українцям варто утриматися від ейфорії з приводу контрнаступу, оскільки треба деокупувати ще багато територій у різних областях.

Роботи буде ще дуже-дуже багато. Потрібно ще звільнити Донецьку, Луганську, Херсонську області, Крим, частини Запорізької та Миколаївської областей, сказав секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі 24 каналу.

“Ще чистити і чистити”, додав Данілов.

Данілова попросили прокоментувати слова президента США Джо Байдена про контрнаступ ЗСУ у Харківській області. На запитання, чи досягла Україна переломного моменту у війні, Байден відповів, що “про це важко сказати”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пентагон: Успіх контрнаступу ЗСУ на Харківщині був очікуваним

Україна зламала хід війни у період з 24 лютого до 15-20 березня коли весь світ побачив, з якою сміливістю український сектор оборони захищає свою землю.

“Те, що зараз відбувається це насправді складна і важка робота. Байден має рацію з точки зору того, що територія РФ ще на сьогоднішній день велика, кількість озброєння, що залишилася там із радянських часів велика. Нам потрібно буде ще дуже багато попрацювати, щоб крайній російський солдат залишив територію нашої країни”, сказав Данілов.

Українська армія досягла значного прогресу під час контрнаступу на сході України.

Водночас попереду ще довгий шлях, заявив президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден, коментуючи успішний наступ України.