“Ви – героїчні люди” – Зеленський вручив державні нагороди українським військовослужбовцям

Під час робочої поїздки у Харківську область президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди українським військовослужбовцям.

Глава держави також провів нараду щодо оперативної ситуації на ділянці фронту та на деокупованих територіях. Про це повідомляє пресслужба президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський приїхав у звільнений Ізюм

“Хочу подякувати вам за службу, за звільнення тимчасово окупованих територій. Дякую за захист найголовнішого, що в нас є, України, нашого суверенітету й територіальної цілісності”, сказав глава держави.

Володимир Зеленський побажав захисникам та їхнім сім’ям здоров’я.

“Ви героїчні люди. Бережіть себе і народ України. Діти й онуки ніколи не забудуть ваш подвиг. Дякую командувачу Сухопутних військ ЗСУ Олександру Сирському, усім нашим воїнам за те, що звільняєте українську землю від ворога. Бережете наших людей, наші серця, дітей і майбутнє”, зазначив президент.

Президент також заслухав доповідь Олександра Сирського командувача оперативного стратегічного угруповання військ “Хортиця”, яке здійснює контрнаступальну операцію на Харківському та Луганському напрямках.

Президент Володимир Зеленський звернувся до жителів тимчасово окупованого Криму і пообіцяв, що Україна повернеться на півострів.

Про це він заявив під час робочої поїздки в деокупований Ізюм на Харківщині. Глава держави наголосив, що Україна повинна посилати сигнали людям, які досі перебувають в окупації.