У поїздці на Далекий Схід путіна супроводжували 12 лікарів – більше, ніж будь-коли раніше

путін

Параноя бункерного діда, здається, ще більше загострюється

У поїздці на Східний економічний форум, який пройшов у владивостоці з 5 по 8 вересня, владіміра путіна супроводжували 12 лікарів кремлівської Центральної клінічної лікарні (ЦКЛ).

Як стало відомо “Бі-бі-сі”, медики прилетіли до Владивостока за 10 днів до президента і перебували на карантині в готелі на острові російський.

Відстежити переміщення лікарів вдалося завдяки опублікованим держконтрактам: ЦКЛ заплатила за проживання 12 співробітників у готелі з 27 серпня до 9 вересня 738 тисяч рублів.

путін завжди оточує себе лікарями, однак цього року їх було більше, ніж будь-коли раніше. 2021 року путіна супроводжували два лікарі, а 2019-го та 2018-го – по вісім.

Також чинною залишається і вимога про карантин для співробітників адміністрації президента. Чиновники, які супроводжували путіна, сиділи на 10-денному карантині перед візитом президента на Петербурзький міжнародний економічний форум у червні цього року і перед військово-морським парадом у липні.

Журналісти підрахували, що від початку пандемії 2020 року управління справами президента вже витратило на карантин для путіна 1 млрд рублів.

Чи супроводжував путіна у владивосток “гівн*ний спецагент” – ЗМІ не повідомляють.

Також не відомо, скільки медперсоналу потягне за собою російський диктатор на саміт Шанхайської організації співробітництва в Узбекистан, де 15 вересня він вперше від початку пандемії коронавірусу зустрінеться з главою Китаю Сі Цзиньпінем.

Нагадаємо, ще у лютому у низці російських ЗМІ з’явилася новина про те, що російські чиновники, які мають зустрітися з владіміром путіним, зобов’язані здати аналіз калу. 

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.