Частину України охоплять дощі: оновлений прогноз на середу

14 вересня у багатьох областях України очікується підвищення температури повітря. У південних областях стоятиме сонячна погода, температура повітря становитиме +20…22°С.

Водночас у деяких регіонах пройдуть дощі, повідомляє Укргідрометцентр. Синоптики прогнозують опади у західних, північних та східних областях.

У центрі температура повітря вдень коливатиметься у межах +18…20°С. У західних областях денна температура становитиме +19…22°С. На півночі України стовпчики термометрів покажуть вдень +17…20°С, а у східних регіонах вдень буде +18…19°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частину України накриють дощі: де завтра чекати опадів

У Києві 14 вересня дощ імовірний, але здебільшого невеликий. Температура повітря в столиці в середу максимально становитиме +18…20°С.

2 вересня до Києва завітала метеорологічна осінь. Вона розпочалася на два тижні раніше за кліматичну норму.

В Україні перша половина осені очікується теплою і посушливою. Вересень перший місяць метеорологічної осені, упродовж якого відбувається поступовий перехід від літніх до осінніх процесів. Очікується, що цьогоріч упродовж вересня, особливо в його першій половині, на значній території країни ще зберігатиметься літня погода.