“Жоден убивця не сховається”: Зеленський заявив, що удари по українських містах не залишаться без відповіді

Володимир Зеленський

Повномасштабна війна росії проти України

Глава держави переконаний, що слово “руїни” ніколи не буде словом про Україну

Президент Володимир Зеленський наголошує, що жоден ракетний удар рф по українських містах не залишиться без відповіді.

Про це глава держави сказав у вечірньому зверненні.

“І хочу сьогодні окремо звернутися до мешканців усіх наших міст України, які зазнають постійних жорстоких обстрілів з боку росії. Харків, Миколаїв, усі міста Донбасу, Дніпропетровщини, Запорізької області… Усі, хто переживає цей постійний жах знищення життя та руйнації всього, що дає життю нормальність. Ми не залишимо без відповіді жоден із цих ударів. Ми встановимо особу кожного окупанта, який віддає накази і виконує ці удари по містах. І ми притягнемо до відповідальності – у той чи інший спосіб – їх усіх. Жоден убивця не сховається”, – наголосив Зеленський.

Також він переконаний, що слово “руїни” ніколи не буде словом про Україну.

“І обов’язково ми відновимо все, що терористи намагаються залишити в руїнах. Слово “руїни” ніколи не буде словом про Україну, ніколи не буде словом про наші міста. Це в росії точно не вийде”, – заявив президент.

Нагадаємо, у Reuters із посиланням на західного чиновника повідомили, що ЗСУ вивели з ладу більш як половину всіх бойових літаків чорноморського флоту рф у Криму.

Як інформував 5.UA, 9 серпня в Новофедорівці, на території тимчасово окупованого Криму, лунали вибухи – в районі військового аеродрому Саки рашистів.

17 серпня українська розвідка повідомила, що після серії вибухів на території тимчасово окупованого Криму росіяни заметушилися й терміново переганяють свою авіацію вглиб півострова та на аеродроми в рф.

Увечері 18 серпня, місцеві мешканці почали повідомляти про вибухи в районі аеродрому Бельбек біля Севастополя – це найбільша авіабаза росії в Криму.

  • Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.