Оприлюднили свідчення Джолі щодо насильства Пітта: “Ухопив за голову, трусив”

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі звинуватила колегу і вже колишнього чоловіка Бреда Пітта у фізичному насильстві.

Це сталося під час подорожі приватним літаком 14 вересня 2016 року. Свідками скандалу були діти колишнього подружжя. Подробицями нападу Джолі поділилася з ФБР. Її свідчення отримало видання Page Six.

Цьогоріч у квітні акторка нібито подала судовий позов проти бюро: зірка вимагає видати їй матеріали розслідування. На думку інсайдерів з оточення Пітта, Джолі хоче використати їх у судовій тяганині з ексом.

У звіті ФБР йдеться, що актор був “лютий” уже тоді, як вони сідали на літак із Франції до Сполучених Штатів. За словами Джолі, Пітт, який під час польоту вживав алкоголь, завів її до вбиральні. Там “ухопив за голову, трусив”, а також трусив за плечі. Експара сперечалася через дітей.

Джолі розповіла, що її чоловік чотири рази вдарив кулаком у стелю зі словами “Ти прос*раєш цю сім’ю”. Коли діти запитали, чи все гаразд з матір’ю, Пітт нібито відповів: “Ні, з нею не все гаразд, вона руйнує цю сім’ю, вона божевільна”.

Після цього один із дітей, ім’я якого видалили зі звіту, вигукнув: “Це не вона, а ти, муд*че”. Актор буцімто кинувся до дитини. Джолі вдалося його втримати, внаслідок чого отримала травми спини та ліктя. До звіту додавалися відповідні фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через політичні погляди і нові романи: які зіркові пари розпалися під час війни

Під час цього польоту Пітт облив акторку пивом у той час, як вона намагалася заснути. Коли вони приземлилися, то чоловік упродовж 20 хв. не давав родині вийти з літака. Причиною стало рішення Джолі поїхати з дітьми до готелю.

“Ти не забереш моїх до*баних дітей”, вигукнув актор і штовхнув дружину.

Через шість днів після інциденту Джолі подала на розлучення. Як відомо, звинувачень актору тоді не висували.

Водночас в оточенні Пітта запевнили, що копії всіх даних і так були в обох сторін конфлікту.

“Анджеліна та її команда відчайдушно намагаються щось відшукати. Це все заради шоу. Уся ця інформація вже була в неї п’ять із половиною років тому. Тут нема нічого нового”, зазначило джерело.

Представники Джолі та Пітта поки не прокоментували цю інформацію.

Пітт, який нещодавно розлучився з Джолі і з якою у них тривають судові позови щодо опіки над дітьми, вирішив відмовитися від особистого життя і не має наміру більше одружуватися.

Знайомі артиста запевняють, що той перестав вважати знайомства та побачення з жінками чимось пріоритетним через величезний тягар відповідальності, що звалився на нього після шлюборозлучного процесу з колишньою дружиною. Повідомляється, що він побував на кількох побаченнях, проте вони не привели до нічого серйозного. Крім того, Пітт продовжує в судовому порядку добиватися опіки над ними з Джолі спільними дітьми.