Серед артистів РФ зростають антивоєнні настрої – розвідка 

Серед російської творчої інтелігенції зростають антивоєнні настрої.

Її представники дедалі частіше висловлюють відверто антивоєнну позицію. Про це повідомило Головне управління української розвідки в Тelegram 17 серпня.

“Їхні головні меседжі прості та зрозумілі: всі розбіжності вирішуються шляхом діалогу, життя людини найвища цінність, гроші витрачені на війну мають іти на розвиток освіти, науки та медицини”, йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Філіпку, але є одна проблема” MELOVIN звернувся до Кіркорова, який назвав окупантів “героями”

Серед російських артистів, які виступають проти так званої спецоперації, музикант Юрій Шевчук. Він нещодавно став відповідачем в суді за звинуваченням “дискредитація армії РФ” за висловлювання під час концерту.

“Батьківщина це не дупа президента”, сказав на концерті Шевчук.

“Його визнали винним та він має виплатити штраф у розмірі 50 тис. руб. Втім, це не зупинило музиканта і на суді він оприлюднив заяву про несприйняття війни як такої і, зокрема, війни РФ проти України”, додали в ГУР.

Лідер гурту “Антитіла”, волонтер і парамедик Збройних сил України Тарас Тополя розповів, як ставиться до українських артистів, які лише після початку повномасштабної російської агресії відмовилися від роботи в РФ.