Обстріли Миколаївщини: ворог атакував “Ураганами” та “Смерчами”

Ввечері 13 серпня росіяни атакували портову інфраструктуру Миколаєва.

Ворог випустив три реактивних снаряди системи залпового вогню “Ураган”. Обійшлося без жертв, повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім в Telegram..

“Близько 20:00 Миколаїв обстріляли шістьма реактивними снарядами системи залпового вогню “Смерч”. Удар ворог наніс по житлових кварталах та промислових об’єктах міста. Пошкоджено кілька будівель, поранено цивільну людину”, – розповів Кім.

Вночі 14 серпня, близько 02:00, ворог знову обстріляв обласний центр. Детальна інформація уточнюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія безжально вдарила по Донеччині: є загиблі й поранені

У Миколаївському районі ввечері 13 серпня, орієнтовно о 20:12, зафіксовано ворожий обстріл селища Первомайське. Пошкоджено магазин та житловий будинок. Постраждалих немає.

Вночі, орієнтовно о 02:30 внаслідок обстрілів села Галицинове пошкоджено господарські споруди. Постраждалих немає.

У Баштанському районі 13 серпня, орієнтовно о 12:30, росіяни обстріляли село Широке. Пошкоджено три житлових будинки та стадіон. Близько 14:00 обстріли були за межами села Поляна. Близько 19:00 ворог стріляв за межами сіл Червона Долина та Поляна.

14 серпня, близько 03:30 росіяни обстріляли сільськогосподарські споруди у селі Широке. Постраждалих немає.

Тривають також обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Так, минулої доби були обстріли територій селища Березнегувате, сіл Лепетиха та Кавказ.

У Первомайському та Вознесенському районах доба пройшла відносно спокійно.

На Південнобузькому напрямку основні зусилля противника зосереджуються на утриманні займаних позицій, – повідомляють у Генштабі ЗСУ.

На півдні Збройні сили України знищили два склади російських окупантів в Музиківці та Новій Каховці. Також вдарили по двох опорних пунктах в Баштанському районі Миколаївщини.

За добу українські захисники ліквідували 15 окупантів, танк Т-72, чотири одиниці броньованої та автомобільної техніки.