Окупанти атакують на Донбасі. Тривають жорстокі бої

Російські окупанти намагаються прорвати оборону українських військ у напрямках Олександрополя, Красногорівки, Авдіївки, Мар’їнки й Пісків. Тривають жорстокі бої.

На Авдіївському напрямку ворог обстрілював з танків і реактивної артилерії райони населених пунктів Курахове, Нью-Йорк, Мар’їнка, Красногорівка й Олександропіль. Був авіаудар біля Мар’їнки, повідомляє Генштаб у зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб оновив дані про втрати російських окупантів в Україні

“На Новопавлівському й Запорізькому напрямках противник здійснює вогневе ураження неподалік від Володимирівки, Павлівки, Вугледара й низки інших населених пунктів. Завдав авіаційних ударів по районах Новосілки, Павлівки, Володимирівки й Червоного”, ідеться в повідомленні.

У напрямках Павлівки й Новосілки загарбники не змогли покращити тактичне положення.

На Південнобузькому напрямку росіяни обстріляли цивільну інфраструктуру поблизу Степової Долини, Парутиного, Прибузького та інших. З авіації били біля Андріївки, Осокорівки, Білої Криниці й Лозового.

“Окупанти безрезультатно спробували просунутися в районах населених пунктів Лозове й Широке. З утратами відступили”, додали в Генштабі.

Втрати російських окупантів в Україні зростають. Командування загарбників переносить ротації передових підрозділів на невизначені терміни без їхнього доукомплектування особовим складом.

Російські окупанти привозять в Україну ув’язнених з РФ. У місті Балаклія на Харківщині перебуває батальйон окупантів, у якому мобілізовані в Росії колишні кримінальні в’язні.

В РФ проводять приховану мобілізацію. Кремль проводить рекрутинг ув’язнених за тяжкі злочини й створює нацбатальйони в Марій Ел, Татарстані.