окупанти намагалися наступати в районах Пісок, Авдіївки та Бахмута – Генштаб

Війна в Україні

Повномасштабна війна росії проти України

Ворожі штурми в напрямках населених пунктів Бахмут, Зайцеве, Вершина і Кодема наші воїни відбили

На Донецькому напрямку ворог, застосуванням наявних засобів вогневого ураження по лінії зіткнення, намагається завдати максимальних втрат нашим підрозділам та не допустити їх перекидання на інші напрямки. Про це повідомляє Генштаб.

На Краматорському напрямку противник обстрілював із танків, ствольної та реактивної артилерії райони Краматорська, Сіверська, Григорівки, Верхньокам’янського та Стародубівки. Завдав авіаударів біля Григорівки та Івано-Дар’ївки.

На Бахмутському напрямку ворог здійснював обстріли наших військ поблизу Бахмута, Зайцевого, Яковлівки, Краснополівки, Покровського і Вершини. Завдав авіаційних ударів в районах Бахмута, Соледара і Кодеми.

Ворожі штурми в напрямках населених пунктів Бахмут, Зайцеве, Вершина і Кодема наші воїни відбили.

На Авдіївському напрямку артилерійські та танкові обстріли зафіксовано біля Авдіївки, Опитного, Новобахмутівки, Карлівки, Кераміка і Курахового. Ворожа авіація діяла неподалік Нью-Йорка, Красногорівки і Мар’їнки.

Спробу наступу окупантів в напрямках Авдіївки та Пісків під вогнем українських воїнів захлинулася. Ворог відійшов.

Як повідомляв 5.ua, СБУ заявила, що запобігла серії замовних убивств представників вищого військово-політичного керівництва і громадських діячів України, зокрема, міністра оборони Олексія Резнікова та керівника ГУР МО України Кирила Буданова.

Нагадаємо, окупанти завдають удари по Харкову. Терехов зазначає, що окупанти б’ють по житловому масиві Павлове поле.

Як повідомляв 5.ua, російська армія панічно боїться ударів високоточної зброї ЗСУ не тільки на тимчасово окупованих територіях України, але й безпосередньо території рф.

Також, у Генштабі опублікували втрати ворога.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.