Окупанти провалили кілька штурмів на Донеччині: деталі

Окупанти продовжують накривати з артилерії села і селища на Слов’янському напрямку. Протягом дня ворожі снаряди падали в напрямку 13 населених пунктів.

Деякі підрозділи загарбників намагалися просунутися до західних околиць села Богородичне, але успіху не мали та відійшли, повідомляю Генштаб у вечірньому зведенні.

“На Краматорському напрямку противник наступальних дій не вів. Здійснив обстріли із танків та артилерії поблизу Сіверська, Серебрянки, Верхньокам’янського, Дронівки, Донецького, Григорівки, Різниківки, Миколаївки, Спірного, Званівки, Переїзного, Калеників, Долини та Виїмки”, – повідомили у командуванні.

Також протягом дня росіяни стріляли на Бахмутському напрямку. Били у сторону 10 населених пунктів. А неподалік Зайцевого, Соледара, Берестового, Яковлівки і Бахмута ударили з авіації.

“Штурмовими діями окупанти намагалися покращити тактичне положення в напрямках Стряпівка Бахмутське, Покровське Соледар, Покровське Бахмут, Володимирівка Яковлівка, Відродження Вершина, Покровське Вершина. На всіх вказаних напрямках ворог отримав рішучу відсіч українських воїнів та відійшов”, – йдеться у повідомленні Генштабу.