Є сім’я в Україні: ідентифікували командира, який керує підрозділом РФ в Енергодарі

Ідентифіковано командира одного з підрозділів РФ, яке зараз розташоване в районі тимчасово захопленого Енергодара на Запоріжжі.

Мова йде про так звану 7 військову базу (в/ч 09332) РФ, яка дислокується в Абхазії. Керує там полковник Клименко Вадим Володимирович 1970 року народження, повідомляє Telegram-канал OSINT Бджоли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній боцман “Славутича” воює проти України на фрегаті “Адмірал Ессен”: фото зрадника

Клименко народився у смт Просяна на Дніпропетровщині, а його колишня дружина, син і донька досі живуть в Україні.

“Але це не заважає йому особисто давати вказівки обстрілювати міста України”, – йдеться у дописі.

Повідомляється, що до лав російської армії він потрапив не у 2014 році, а набагато раніше.

Вже у 1999 р. він відзначився на війні у Чечні у складі бригади морської піхоти Чорноморського флоту, після чого проходив службу у 40 окремій бригаді морської піхоти на Камчатці.

Клименко також має відзнаку “герой Росії”.

Актуальні місця реєстрації окупанта – м Москва, вул.Садова-Спаська, д. 3, корп. 2, к.1305 (гуртожиток Міноборони), а також Камчатський край, м. Петропавловськ-Камчатський, вул. Лукашевського, д. 6.

Російські військові навмисно розмістили на території Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС) в Енергодарі артилерійські системи для обстрілу цілей за містом Дніпро, зокрема Нікополя.

Росіяни, ймовірно, продовжують використовувати позиції навколо ЗАЕС для обстрілу Нікополя з протилежного боку Каховського водосховища.