Гороскоп на вихідні: на кого чекає фінансовий успіх

6-7 серпня відкладіть придбання нової квартири. Покращуйте житло, яке вже маєте. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“На спокійний відпочинок розраховувати цими днями не слід, – говорить астрологиня. Приводів для тривоги не бракуватиме. Підтримуйте близьких. Допомагайте кожному, хто потребує цього. Порозумітися з коханими буде складно. Вони ревнуватимуть вас до роботи та громадської діяльності. Спокійнішою буде неділя. Планувати поїздки та великий похід за покупками краще цього дня. У суботу бажано обходити стороною агресивно настроєних людей. Уникайте суперечок. Приділіть більше уваги водним процедурам. Саме вода допоможе відновити внутрішню рівновагу. Фінансовий успіх чекає на Левів, Водоліїв і Риб”.

Овен

Не залишайте без нагляду робочу побутову техніку. Субота – день побутових аварій. Пильнуйте за малечею. Ваші речі можуть бути зіпсовані під час гри.

Телець

Слідкуйте за якістю та кількістю того, що їсте. Швидко набиратиметься зайва вага. Займайтеся спортом. Тіло потребуватиме руху.

Близнюки

Візьміть на себе організацію вихідних. Рідні будуть не в доброму гуморі. Запропонуйте їм змінити обстановку. Говоріть про хороше. Нікуди не поспішайте.

Рак

Здатність бачити недоліки в усьому може бути корисна на роботі. Вдома краще утриматися від зауважень. Підтримуйте гарний настрій у колі добрих друзів.

Лев

Подбайте про саморозвиток. Учіться, читайте, займіться спортом або мистецтвом. Не витрачайте час і сили на перевиховання рідних людей.

Діва

На відміну від більшості людей, цими днями ви будете сповнені сил та оптимізму. Встигнете і попрацювати, і відпочити. Не відволікайтеся на дрібниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курс долара, тарифи і ліки: яким буде серпень

Терези

Задовольнити всі бажання не вдасться. Причини для невдоволення завжди знайдуться. Проте краще обійтися малим. Тоді вихідні не здадуться поганими. Шануйтеся.

Скорпіон

Турбот не меншає. Не беріть на себе всю домашню роботу.Розподіліть обов’язки між усіма домашніми. Тоді ввечері матимете час на улюблені заняття.

Стрілець

Добре там, де нас немає. Мрії про нездійсненне лише погіршать настрій. Допоможіть родичам з організацією вихідних. Знаходьте радість у буденному.

Козеріг

Надто багато спати не корисно. Слабкість у тілі залишатиметься протягом дня. Піднімайтеся раніше. Зробіть зарядку. Особливо корисним буде плавання.

Водолій

Відкладіть початок будівництва або ремонтних робіт. Вони затягнуться надовго і коштуватимуть невиправдано дорого. Відгукніться на прохання друзів про допомогу.

Риби

Вдома не сидітиметься. Зайдіть у гості до давніх знайомих. Разом згадаєте кумедні випадки з минулого. Пильнуйте коло вогню. Є небезпека одержати опіки.

В Україні у серпні середня місячна температура очікується близько +20…25°С, в Карпатах +17…19°С. Це на 1,52°С вище за норму.