“Скиглення одного гітариста”: окупанти влаштували концерт на Азовсталі

Російські окупанти влаштували концерт на зруйнованій Азовсталі у тимчасово захопленому Маріуполі.

Але запросити вдалося одного гітариста, який мав нібито зробити рок-концерт. Про це написав радник мера Петро Андрющенко в Telegram.

“МраZота влаштувала концерт на Азовсталі. Хоча назвати рок-концертом скиглення поодиного гитариста назвати складно, однак мерзотності картини це не відміняє. Державні волонтери окупантів для окупантів. Добрі, що без цивільно-примусових глядачів”, написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За Азовсталь: “азовці” й кияни влаштували масштабну акцію фото

За його словами, для “остаточної картини” лишилося дочекатися вистави у зруйнованому драмтеатрі, і тоді “коло цинічної нелюдяності можна вважати замкнутим”.

Також у Маріуполі провели концерт для російських електриків.

“Прем’єр Росії Марат Хуснулін провів в Маріуполі відкриття штабу відновлення та разом з Пушиліним (Денис Пушилін, ватажок так званої “ДНР” Gazeta.ua) запалили символ негаснуще полум’я. Здається, це символ того пекла, яке чекає на кожного громадянина Росії”, зазначив Андрющенко.

2 серпня стало відомо, що окупанти у Маріуполі захотіли провести рок-концерт, аби відвернути увагу від реальних проблем.

Оборона Маріуполя тривала 86 днів. Росіяни понад два місяці безперервно обстрілювали його з гаубиць, танків, кораблів та авіації. Імовірно, використовували й протибункерні авіабомби ФАБ-1000 і ФАБ-3000.

З 18 березня бої тривали на території металургійного комбінату “Азовсталь” і навколо нього. За травень на завод скинули 714 т авіабомб у тротиловому еквіваленті.