За Азовсталь: “азовці” й кияни влаштували масштабну акцію – фото

У Києві відбувся забіг в пам’ять про загиблих захисників Азовсталі. Усі охочі могли пробігти маршрут у 3 км.

Забіг стартував із Труханового острову. Участь в ньому взяли десятки людей. Були представники “Азову”, повідомляє кореспондентка Gazeta.ua.

Забіг організувала Асоціація родин захисників “Азовсталі”. Акцію планували провести минулого тижня, 30 липня. Однак після теракту, який росіяни влаштували в Оленівці, захід перенесли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти готуються побити “рекорд цинізму” на Азовсталі що затіяли

Мета забігу нагадувати суспільству про героїв Азовсталі, розповіла Gazeta.ua Тетяна Харько сестра полоненого командира 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергія “Волини” Волинського.

“В описі забігу ми пишемо, що він має старт, а закінчиться тоді, коли останній герой Азовсталі повернеться додому. Ми повинні постійно за них пам’ятати і боротися – поки останній герой не буде разом із нами”, – сказала Тетяна Харько.

Вона додала, що востаннє отримувала від брата повідомлення наприкінці травня.

“Останній раз з ним зв’язувалася, коли він ще був на заводі “Азовсталь”, 20 травня. Від нього було смс із текстом, що зв’язку більше не буде. Відтоді жодної конкретної інформації від нього ні дзвінка, ні повідомлення. Ми можемо тільки здогадуватися в якому він стані. Слава Богу, що залишився живий після трагедії в Оленівці”, – додала жінка.

Доповнюється…