“Як би ти вчинив, коли б той калмик потрапив тобі у полон?”: поранений Масі Найєм у “Рандеву” озвучив, як покарати росіян

Масі Найєм

Повномасштабна війна росії проти України

Дивіться 6 серпня о 20:00 на “5 каналі”

Цього разу в гості на “Рандеву з Яніною Соколовою” на “5 каналі” завітав український адвокат, правозахисник, військовослужбовець ЗСУ Масі Найєм.

В інтерв’ю Масі Найєм говорить: “Я б просто хотів, щоб ми перестали думати, що від нас нічого не залежить. Це те, чого боїться росія. росія боїться народу, який усвідомить, що від нього все і залежить. путін – презилент не тому, що він розумний, хоча він розумний, не тому, що він велике зло, хоч це теж правда. Але тому, що йому це дозволила ціла нація людей. Так ось ми маємо дорослішати дуже швидко, тобто брати на себе відповідальність. Не треба казати, що все буде погано після війни. Все буде погано, якщо ми це дозволимо. Це наш вибір буде”.

Також ведуча запитала у Масі Найєма: “Цей калмик, який знущався з нашого воїна, як би ти вчинив, якби ця людина потрапила б в твій полон”?

Що відповість Найєм – повне інтерв’ю з Масі Найємом дивіться в суботу о 20:00 на “5 каналі” в “Рандеву з Яніною Соколовою”. 

Нагадаємо, як стало відомо 5 червня адвокат і військовослужбовець Масі Найєм був госпіталізований із тяжким пораненням голови та ока до Дніпровської обласної лікарні, де йому зробили операцію. Згодом його брат повідомив, що Масі Найєм отримав серйозну переломну травму голови, множинні переломи кісток та внутрішньочерепну гематому.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Зауважимо, що “друга армія світу” виявилася таким самим фейком, як і всі новини з російського телевізора. Всього за місяць окупаційні війська втратили в Україні більше особового складу і техніки, ніж за 10 років війни в Афганістані. Втрати ворога перевищують також втрати росіян в обох чеченських війнах. Крім того, втрати росії в особовому складі, танках і літаках перевищують розміри деяких інших армій світу. Відомо, що ЗСУ знищили щонайменше 12 російських генералів на передовій.

Крім того, Генштаб ЗСУ оприлюднив втрати російських окупантів за 162 дні повномасштабної війни.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.