Бійці “Азову” показали захоплених у полон окупантів. Серед них є офіцер РФ

Військові підрозділу ССО “Азов” взяли в полон п’ять окупантів.

Серед них є російський офіцер, осетин, а також мобілізований окупантами з тимчасово окупованих територій Донецької області, повідомив у Telegram перший командир “Азову” Андрій Білецький.

Він також зауважив, що всі полонені живі й не покалічені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теракт в Оленівці: Білий дім дав важливе підтвердженння

“Нова п’ятірка полонених від ССО “Азов”. Серед них: наркоман, офіцер, осетин, “потомок казаков” з Кубані та мобілізований ДНР. Зверніть увагу: ці тварини живі, не побиті, не покалічені. Вони будуть добре їсти і добре спати, їх будуть лікувати українські лікарі, поки вони чекатимуть на обмін. Ми не порушуємо його навіть після масового вбивства наших братів на Оленівці. Тому, що ми – “Азов”, тому що ми – воїни, а не зграя собак, як наш ворог”, – підкреслив Білецький.

Висловив сподівання, що полонені – це фонд для обміну побратимів.

Теракт в Оленівці стався 29 липня. Відомо про загибель щонайменше 53 українських військовополонених. При цьому Росія у своїй звичній манері звинувачує в умисному вбивстві українців ЗСУ, однак Київ спростував всі заяви ворога.

Вибух в Оленівці був російським терористичним актом, повідомив Генеральний штаб ЗСУ. Українських полонених вбили термобаричною зброєю, сказав генеральний прокурор Андрій Костін.