Колишній “мусор” і його напарник: показали “поліцаїв” у Маріуполі

У Маріуполі є колаборанти, які стали “поліцаями” у російських окупантів.

Про двох таких зрадників розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

“Москвітін Анатолій (мітка 1) і Шурда Володимир (мітка 2), його напарник (колишній “мусор” міліціонер) в селі Білосарайська Коса Маріупольського району. Прислуга “казаків” від окупантів. Допомагає в пошуку й виявлені потенційно небезпечних для режиму громадян України”, пише Андрющенко.

Обидва є організаторами відкриття “Севастопольского регионального отделения великое братство казачьих войск руси и зарубежья” в Маріуполі.

“Бойові ряжені мраzі фактично виконують функції поліцаїв в розумінні Другої світової. Мраzота. Закарбовано. Відплата вже поруч”, заявив радник мера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Банкір Ахметова став колаборантом, банк “вичистили під нуль”

Також Анрющенко написав, що повідомити про колаборантів, зрадників, переміщення ворога, зберігання російської техніки й БК, можна за допомогою боту-спротиву @MMR_SendMe_bot.

У тимчасово захопленому Маріуполі російські окупанти займаються мародерством. Минулого місяця загарбники влаштували у місті парад із прапорами СРСР.

Тим часом мешканцям доводиться жити на вулиці після знесення росіянами будинків, у яких вони мали квартири.

Російські війська вбили понад 22 тис. маріупольців, що вдвічі більше, ніж убили німецькі нацисти за два роки під час Другої світової війни.