100 доларів за навідника: 90% миколаївців відмовляються від грошей і допомагають безплатно – Кім (Відео)

Миколаїв

Повномасштабна війна росії проти України

Кім пообіцяв виплатити $100 кожному, хто викриє ворожого навідника в регіоні

У програмі “Час: Online” на “5 каналі” ведуча Марія Скібінська та голова Миколаївської ОВА Віталій Кім обговорили закриття Миколаєва для пошуку зрадників і навідників.

Читайте також: Це спільна операція буде, зокрема і з військовими: Кім розповів подробиці щодо закриття Миколаєва

“Зважаючи, що місто буде закрито на декілька днів, водночас там можна буде відпрацювати те, що ми там запланували. Люди не постраждають. Якщо будуть певні незручності – вибачте, але ми бачимо уже зараз, що завдяки людям небайдужим, які надають інформацію, не емоційну, що у от у мого сусіда брат в росії, він «ватний», то йдіть його розстріляйте, а коли дають по формі – контакти, місце і точне підтвердження – вже є результат. Правоохоронці про це розкажуть пізніше, але це вже дає результат і достойний результат. Військові теж знають, кого ловлять спецслужби”, – каже Кім.

На запитання ведучої, чи дійсно дають людям по 100 доларів за інформацію про навідників ворога, чільник Миколаївщини сказав: “Так, це правда. Двом людям ми таки видали 100 доларів, але нині 90% людей відмовляються від грошей, вони просто хочуть допомогти”.

Кім також закликав українців, які знають інформацію про зрадників чи колаборанітв, не лінуватися, а йти і написати заяву в поліцію, бо просто пост у Facebook цьому ніяк не сприятиме. Треба це оформлювати офіційно. 

Дивіться повний випуск “Час: Online” із головою Миколаївської ОВА Віталієм Кімом:

А перед цим Кім пообіцяв виплатити $100 кожному, хто викриє ворожого навідника в регіоні.

Нагадаємо, раніше голова Миколаївської ОВА розповів про розробку плану очистки обласного центру від зрадників – для цього місто треба буде закрити. Уже цими вихідними Кім закриває Миколаїв на 2 дні.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Зауважимо, що “друга армія світу” виявилася таким самим фейком, як і всі новини з російського телевізора. Всього за місяць окупаційні війська втратили в Україні більше особового складу і техніки, ніж за 10 років війни в Афганістані. Втрати ворога перевищують також втрати росіян в обох чеченських війнах. Крім того, втрати росії в особовому складі, танках і літаках перевищують розміри деяких інших армій світу. Відомо, що ЗСУ знищили щонайменше 12 російських генералів на передовій.

Крім того, Генштаб ЗСУ оприлюднив втрати російських окупантів за 162 дні повномасштабної війни.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.