Зірка українських серіалів повідомила про горе в родині

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про горе в родині. На фронті загинув наречений її сестри.

Життя Дениса, який був командиром розвідувальної групи, обірвалося поблизу Херсона. Його поховали 4 серпня. Про це Катерина написала в Instagram.

“Йому було лише 32 роки. Пішов до військкомату на третій день повномасштабного вторгнення. Сам. Бо вважав своїм обов’язком захищати суверенітет нашої держави. Це була неймовірна людина. Світла, ерудована, з почуттям гумору і якимось кодом порядності та інтелігентності”, написала акторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка українських серіалів, яка бореться із загадковою хворобою, готується до обстеження

Тишкевич поділилася, що захисник та її сестра планували одружитися. Пара мріяла мати затишний будинок та народити п’ятеро дітей.

“Це шалена втрата для всіх. Для нареченої, батьків, родичів, друзів та побратимів. Вічна пам’ять Герою! Невимовно красиву процесію нам довелося сьогодні побачити на власні очі. А разом з тим цілий океан сліз всіх присутніх. Гідне прощання з гідною людиною. Але цей біль із нами усіма надовго. Прощавай, наш захиснику! Вічна шана та вдячність. Спочивай з миром, ти виконав свою місію на цій землі на всі 100%. А ми будемо пам’ятати. Завжди. І не пробачимо. Ніколи”, написала Тишкевич.

Акторка Катерина Тишкевич вісім років бореться з невизначеним діагнозом. Зірка серіалів “Жіночий лікар” і “Ніщо не трапляється двічі” постійно страждає від нестерпного головного болю. Вона потребувала фінансової допомоги, щоб пройти обстеження в Німеччині. Хвороба почала прогресувати, розповіла колега Тишкевич, акторка Анастасія Цимбалару.

Катерина й сама розповіла про свій стан. Невідома недуга прикувала її до ліжка. За словами зірки українських серіалів, відповіді з Данії, куди хотіла потрапити на лікування, чекала останній місяць. Однак їй запропонували потрапити на консультацію до лікаря не раніше жовтня.