У Миколаєві запроваджують подовжену комендантську годину. Місто закриють

Відсьогодні, 5 серпня, Миколаїв йде на подовжену комендантську годину.

Діятиме вона з 23:00 до 5:00 понеділка, 8 серпня. Про це повідомив в Тelegram голова обласної військової адміністрації Віталій Кім, який підписав відповідне розпорядження.

“Прошу запланувати об’їзд міста через Вознесенськ усі пости попереджені. Ми відпрацьовуємо. Крім екстрених ситуацій. Поліція вся попереджена, якщо щось дуже екстрене, ми будемо супроводжувати”, сказав Кім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріли Миколаєва Кім розповів, що відбулося

Додав, що три міжнародні автобуси, які заплановані на виїзд із Миколаєва під час цієї комендантської години, поїдуть за графіком. Їх супроводять правоохоронці.

“Чесним людям переживати нема чого беріть із собою документи. Вигуляти собаку можна неподалік дому, діти у дворі теж можна, просто старайтесь перебувати вдома”, зазначив голова ОВА.

Кім наголосив, що загрози оточення міста зараз немає, як загрози атаки. Він додав, що останнім часом Миколаїв вже не обстрілюють з С-300. Подякував за це українським воїнам.

18 липня Віталій Кім пообіцяв платити по $100 кожному, хто надаватиме інформацію, яка допоможе ловити коригувальників російського вогню на Миколаївщині.

Для їх виявлення Миколаїв планують закрити на кілька днів.