Обстріли Миколаєва – Кім розповів, що відбулося

Вночі та зранку 5 серпня російські окупанти обстріляли Корабельний район Миколаєва.

Є попередня інформація про влучання у приватний будинок та пошкодження будівель навколо, повідомляє голова Миколаївської обласної цивільної адміністрації Віталій Кім.

“Відбулась пожежа на відкритій території внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків. Детальна інформація щодо пошкоджень та постраждалих уточнюється. За попередньою інформацією Військової комендатури оборони міста Миколаєва, вночі Корабельний район розстрілювали касетними боєприпасами з РСЗВ, зранку – ствольною далекобійною артилерією “Піон”, пише він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атака на Миколаїв: наслідки нищівного обстрілу показали на відео

У Миколаївському районі ввечері, 4 серпня, о 19:10 у селі Парутине Куцурубської троє людей зазнали поранень під обстрілом.

5 серпня о 03:05 були обстріли села Зайчевське Мішково-Погорілівської громади. Загорівся житловий будинок та сільськогосподарське підприємство, пошкоджено автомобілі. За попередньою інформацією без постраждалих.

Вночі 5 серпня був обстріл Шевченкового. Пошкоджені житлові будинки та прилеглі нежитлові споруди, горіли поля. Також обстріляли Галицинівську громаду. Інформація про пошкодження уточнюється. Постраждалих немає.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Інформацію щодо постраждалих і пошкодження уточнюють.

Вчора у Миколаєві близько 04:00 та після 06:00 обстріляли два райони міста.

У житлових будинках вибиті вікна та пошкоджений дах. Внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків виникла пожежа.