Гауляйтера Сальдо госпіталізували

Підконтрольного окупантам гауляйтера Херсонської області Володимира Сальдо госпіталізували.

Замість нього окупанти призначили так званого “голову уряду” Сергія Єлісєєва, пише Сальдо у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гауляйтера Херсонщини після можливої коми “привели до тями”

“Після чергової наради з урядом Херсонської області до мене підійшов міністр охорони здоров’я і, дивлячись на мій зовнішній вигляд, почав наполягати на негайному медобстеженні. Я, звичайно, відмовився, але міністр привів до кабінету лікарів, які, зробивши обстеження, наполягли на негайній госпіталізації”, заявив він.

19 липня в тимчасово окупованому Херсоні біля Антонівського мосту пролунали сильні вибухи. Міст пошкоджений, але його ще можна використовувати.

Вибухи в районі Антонівського мосту наслідок удару Збройних сил України по переправі. У результаті знищені системи протиповітряної оборони і укріплення окупантів біля мосту, розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

Уранці 20 липня в районі Антонівського мосту також прогриміли вибухи, після чого над мостом піднявся стовп диму. Розриви лунали і в Новій Каховці. Наслідки атаки ЗСУ поки що невідомо. Але російські пропагандисти нарахували шість нових вирв на мосту.

Антонівський міст – це один з двох пунктів перетину через Дніпро. Ними Росія може постачати або відводити свої війська на території, яку вона окупувала на захід від річки. У цю зону входить Херсон. Якщо ЗСУ повістю знищать міст, окупанти опиняться в котлі, впевнений журналіст Андрій Цаплієнко.