“Це такий випадок, який ти не прорахуєш” – Положинський про найстрашніше на війні (Відео)

Положинський

Повномасштабна війна росії проти України

Він пояснив, що багато на фронті залежить від обставин

На війні найстрашніше бачити, як вмирають побратими, коли вони отримують поранення і від твоєї допомоги залежить їхнє життя. Про це в етері “Незламної країни” з Анною Мірошниченко на “5 каналі” розповів музикант і військовослужбовець ЗСУ Сашко Положинський.

“Звісно для мене найстрашніше бачити вже не живими тих людей, з якими ти щойно спілкувався, з якими ти подружився за короткий час, з якими ви вже пройшли якісь випробування. Оце, мабуть, найгірше. Страшне, коли твої побратими отримують поранення і потрібно їм допомагати, потрібно докласти максимум зусиль, щоб ці люди вижили – тут дуже багато факторі грають роль і безпосередньо людини, яка отримала поранення, і тих, хто надає допомогу, і тих, хто допомагає організувати евакуацію”, – розповідає військовослужбовець.

Він пояснив, що багато на фронті залежить від обставин. 

“Була така ситуація, що поруч розташовані були два окопи, відстань між ними буквально пару метрів і після прильоту в одному окопі всі загинули, а в іншому всі вижили без найменших ушкоджень. Це такий випадок, який ти не прорахуєш, не передбачиш ніяк”, – наголошує Положинський.

Щоб дізнатися більше про те, якими були майже три місяці Положинського в ЗСУ, чому російськомовні сприяють ворогам та чи готові українці слухати російських виконавців після повномасштабного вторгнення дивіться у відео:

Читайте також: Як “Азов” мститиметься за вбивства побратимів в Оленівці – “Незламна країна”

  • Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.