Розвідник-снайпер, якого важко поранили в бою, одружився у дворі лікарні

Боєць Національної гвардії України, розвідник-снайпер з позивним “Лисий”, який отримав важке поранення під час однієї з “вилазок”, одружився. Церемонію одруження закоханим провели просто в дворі лікарні.

Українському захиснику під час бою відірвало ступню він наступив на протипіхотну міну. Однак 24-річний боєць з Харкова не впав духом. Навпаки після одужання і протезування планує і далі служити Батьківщині. Про це розповів пресслужбі Міністерству внутрішніх справ.

Освідчуватися коханій планував у серпні. Але після отримання травми потрапив у лікарню. Побачив майбутню дружину після операції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Резнікова розповіла, який сюрприз отримала на річницю

“Поруч сиділа кохана, і тоді я їй запропонував розійтися: мовляв, нова нога в мене не відросте, навіщо будеш мучитися з інвалідом? На що вона відповіла мені, що я дурень. І що вона буде зі мною, щоб не сталося, до кінця. Тоді зрозумів, що до серпня чекати не треба. Треба одружуватися вже зараз”, поділився військовий.

Друзі гвардійця організували виїзну церемонію, яка пройшла перед будівлею лікарні на лавочках для відпочинку.

“Після закінчення війни планую зробити справжнє весілля з весільною сукнею для дружини і гучним святом”, додав боєць.

У Києві одружилась рекордна кількість пар з початку повномасштабної війни. За пʼять місяців війни зареєстрували 9120 шлюбів.

“Для порівняння, торік за цей же період у Києві одружилося всього 1110 пар”, йдеться в повідомленні.

Зазначається, що психологи пояснюють таку рішучість пар бажанням впоратися зі стресом, який принесла війна.

Зареєструвати шлюб під час воєнного стану можна в будь-якому відділі Державної реєстрації актів цивільного стану країни без місячного очікування, як це було раніше. Військовослужбовці, поліцейські, працівники закладів охорони здоров’я можуть зареєструвати шлюб онлайн, навіть без особистої присутності.