РФ нарощує сили на Запорізькому й Херсонському напрямках і розконсервовує техніку

Росія продовжує використовувати “сирійський” досвід” тотально знищує цивільну інфраструктуру й мирне населення шляхом завдання ракетно-авіаційних ударів.

Також противник нарощує сили для ведення тривалих бойових дій на Запорізькому й Херсонському напрямках. І розконсервовує техніку. Про це під час брифінгу 4 серпня заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов, пише Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капітан ВМС назвав умову звільнення Херсонщини від окупантів

“Окупант продовжує збільшувати сили на Запорізькому й Херсонському напрямках. На Криворізький напрямок окупант перекинув три батальйонно- тактичні групи з Новопавлівського напрямку. А також ввів одну таку групу на Запорізькому напрямку”, сказав Громов.

Поповнення сил і засобів Росія здійснює через Керченський міст і територію Криму. Також півострів використовують як плацдарм для особового складу й озброєння.

Зафіксовано перебазування армійської авіації Східного військового округу на територію Криму.

Російські окупанти втратили можливість вести великі наступальні операції, адже відчувають проблеми в кадрах.

Ворог змушений перекидати свої сили з Донбасу на Херсонський і Запорізький напрямки, бо боїться контрнаступу української армії, заявив колишній командир “Азова” Максим Жорін.