російські війська більше не пройдуть на Київському напрямку – генерал-лейтенант Наєв (Відео)

Сергій Наєв

Повномасштабна війна росії проти України

Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ на власні очі переконався у готовності наших захисників до оборони

Ворог на Київському напрямку більше не пройде. У цьому запевняє Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, який днями відвідав декілька ключових позицій наших військових у Північній операційній зоні.

Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ на власні очі переконався у готовності наших захисників до оборони. За його словами, командир з’єднання Збройних Сил України, що відповідає за оборону на цьому напрямку, постійно тримає зв’язок із підрозділами Держприкордонслужби України, Нацгвардії, Нацполіції та розвідниками з СБУ.–

“Ми проаналізували попередні дії противника на Київському напрямку та, вивчивши цей досвід, передбачили й наші адекватні дії. Оборонні позиції розташовані саме в тих місцях, де найбільша вірогідність наступу ворожих сил. Аналізуючи ймовірні ворожі дії, ми створили комплексну систему вогневого ураження, яка передбачає ураження противника на дальніх підступах та у найближчій глибині його бойових порядків. Населення цілком підтримує Збройні Сили України та інші військові формування і правоохоронні органи. Впевнений, що ворог цим напрямком більше не пройде”, – наголошує Наєв.