“Була хата, і немає хати”: наслідки ранкового обстрілу московитами Миколаєва – сюжет (Відео)

російська ракета

Повномасштабна війна росії проти України

14-поверховий будинок зазнав пошкоджень чи не найбільше

Миколаїв знов під прицілом загарбників! Стріляють і по цивільних об’єктах. Через останні ворожі обстріли пошкоджені житлові багатоповерхівки, супермаркет, аптека і супермаркет.

Це спальний мікрорайон Миколаєва. На світанку середи його обстріляли ворожі війська. Тут на відстані декілька метрів одна від одної впали три ракети С-300.

“Ми живемо на дачі і все це бачили з вікна. Перший вибух був і потім дим пішов, а потім такий спалах, і ми зрозуміли, що біля нас”, – каже власниця пошкодженої квартири Олеся.

Пані Олеся оглядає наслідки ракетної атаки у своїй квартирі на 14 поверсі. Дві лоджії, а також вікна у спальні та дитячій знищені повністю.

“Вирвало вікна з м’ясом, осколки посікли. Добре, що хата не загорілася”, – зауважив власник пошкодженої квартири Василь.

Власник іншої пошкодженої квартири Василь – професійний будівельник. Побачивши руйнування, чоловік уже прикинув, скільки матеріалів та грошей треба, щоб відновити помешкання. Власник сусідньої пошкодженої квартири Денис каже, що вибухова хвиля була настільки потужною, що зірвала дверцята з холодильника, а також розбила міжкімнатні двері навпіл.

“Оце тут спав мій син, ми зараз на дачі живемо – це його шкільна парта”, – повідомив власник пошкодженої квартири Денис.

Дві лоджії відновленню не підлягають. Чоловік у розпачі від побаченого.

“Це я ще не прибирався, була хата і не має хати. Хотілося повернутися, але я не знаю”, – додав Денис.

14-поверховий будинок зазнав пошкоджень чи не найбільше. Квартир, які виходять у бік епіцентру вибуху – майже сотня.

“Ми зайшли одразу у тамбур. Двері повністю винесло, вона відкрита була, її покоробило, а тут все повністю разрушено. Ні скла, нічого не було. Із сусідкою зідзвонювалися, вона начебто, сказала, що все цінне вивезли”, – підсумувала мешканка будинку Марина.

На перших поверхах будівлі – крамнички та аптека. Вони повністю зруйновані. А від супермаркету, який розташований за десять метрів від висотки, залишилося лише каміння та металеві конструкції. За фактом ранкового обстрілу Миколаєва військами рф поліція порушила кримінальне провадження.

Також вранці середи вороги атакували село Галицинове. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється.

Наталія Приходько, Миколаїв, “5 канал”

Читайте також: Ворожі обстріли на Харківщині: рашисти цілять по будинках, складах і заводах – подробиці

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.