Ворожі обстріли на Харківщині: рашисти цілять по будинках, складах і заводах – подробиці (Відео)

Обстріл Харкова

Повномасштабна війна росії проти України

Протягом минулої доби росіяни обстрілювали Богодухівський, Чугуївський, Харківський та Ізюмський райони

Два прильоти у Харкові. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов. У Новобаварському районі ракета окупантів поцілила у завод. Частково зруйнований один із цехів загальною площею шість тисяч квадратів. Люди не постраждали. Про це повідомляє “5 канал”.

Ще один снаряд розірвався біля житлового масиву в Холодногірському районі Харкова. Там утворилася вирва діаметром 8 метрів. Попередньо відомо, що ракети запустили з Бєлгорода із зенітно-ракетного комплексу С-300. 

Не припиняє ворог обстрілювати й Харківську область. Під вогнем – будинки цивільних. Протягом минулої доби росіяни обстрілювали Богодухівський, Чугуївський, Харківський та Ізюмський райони. В Чугуєві пошкоджені склади освітнього закладу. Там спалахнула пожежа.

Водночас голова військової адміністрації регіону Олег Синєгубов звертає увагу жителів – найближчим часом ворог може посилити ракетні удари по Харкову та області.

“Є інфа, що посилять ракетні удари по Харкову та області, треба сидіти в укриттях. Пропагандисти ширять фейки про наступ на Харків. ЗСУ не дадуть”, – сказав Синєгубов.

Нагадаємо, українські війська вдарили по пункту базування окупаційних військ у Чорнобаївці, а також опорних пунктах, скупченню озброєння та техніки окупантів на Миколаївщині та Херсонщині. 

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.