“Піски, Авдіївка – там просто пекло, не описати словами” – Зеленський

Ракетні системи HIMARS

Повномасштабна війна росії проти України

Завдяки HIMARS захисникам вдається триматися, попри вогневу перевагу ворога

Ситуація в Авдіївці, Пісках та інших напрямах наразі дуже тяжка, Україна ще не повністю зламала перевагу російської армії – про це у відеозверненні повідомив президент Володимир Зеленський. Він також наголосив, що завдяки HIMARS захисники стримують шалений тиск окупантів.

“Слово HIMARS стало для нашої країни майже синонімом до слова “справедливість”, українські захисники зроблять усе, щоб окупанти зазнавали дедалі болісніших втрат завдяки цим системам”, – сказав Зеленський.

“Так, справді, ми ще не можемо повністю зламати перевагу російської армії в артилерії та в живій силі, і це дуже відчувається в боях, особливо на Донбасі – Піски, Авдіївка, інші напрямки. Там просто пекло. Цього навіть не описати словами…”, – наголосив президент.

“Кожен українець має бути завжди вдячний нашим воїнам, які захищають українські позиції там, попри відчутну вогневу перевагу терористів. Але щодня наші дипломати й усі інші представники нашої держави роблять усе можливе й неможливе, щоб отримати для України ту зброю, яка зрештою допоможе зупинити цю орду, і щоб переконати всіх, хто ще, бува, сумнівається щодо постачання”, – зазначив він.

Нагадаємо, після серії вибухів близько дев’ятої вечора 2 серпня в Миколаєві почалася пожежа, також російський обстріл спричинив перебої з роботою електромережі.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.