“Чорний піар з боку влади”: у “Євросолідарності” відреагували на чутки про причетність партії до проросійської ботоферми – офіційна заява

"Європейська Солідарність"

У партії наголосили, що подібні заяви ображають десятки тисяч партійців, які беруть участь в обороні України

У “Європейській солідарності” відреагували на чутки, про нібито причетність партії та її лідера Петра Порошенка до проросійської ботоферми, які викрили співробітнки СБУ. 

У заяві йдеться, що вони засуджують спроби використовувати це питання для поновлення внутрішньополітичних конфліктів в умовах зовнішньої агресії. 

У той же час там звернули увагу, що хоча СБУ і не вказали прямо у своєму пресрелізі те, про яку політсилу йдеться, синхронне посилання різних ЗМІ на однакові анонімні джерела вказують на те, що поширення таких чуток є політичним замовленням з боку влади. 

“Європейська Солідарність” – частина великого народного руху, який піднявся на захист країни. Вона гідно проявила себе на фронті і в тилу, у волонтерстві і благодійності. А Порошенко витрачає гроші не на п’ять тисяч сім-карт і мільйони фальшивих акаунтів, а на 11 бронетранспортерів, які цими днями перетинають кордон України. А ще – на 350 квадрокоптерів, які вже роздають у війська; сучасний комплекс дронів-розвідників “Посейдон”; сотні вантажівок та автомобілів-пікапів; багато іншого – від бронежилетів до бойових броньованих машин”, – наголосили в партії.

В “ЄС” зазначили, що подібний “чорний піар з боку влади” лише ображає десятки тисяч партійців, які беруть участь в обороні України.

Там наголосили, що партія має чимало реальних прихильників зі своїми цінностями та поглядами. І прихильники партії можуть ставити питання до влади навіть зараз, в умовах воєнного стану. 

У партії зазначили, що не піддаватимуться на провокації влади і не вступатимуть у протистояння, доки всі разом українці не переможуть путіна.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

  • Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ