Терористом є Росія – родини воїнів “Азова”

У цій війні тільки Росія є країною, що спонсорує тероризм.

Публічна страта в Оленівці бійців “Азова” ось що є тероризмом. Про це заявила Асоціація родин захисників Азовсталі.

“Саме Росія вбила десятки тисяч мешканців міста Маріуполь, зруйнувала його вщент, забравши у міста будь-яку можливість нормально існувати в найближчому майбутньому. Саме Росія здійснила терористичний акт відносно полонених захисників Азовсталі в Оленівці тих героїв, яких росіяни не могли знищити у рівному бою в Маріуполі, беззбройних і беззахисних. Стратила тих, кого просто не змогла перемогти”, сказано в заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конгрес США оприлюднив законопроєкт, який визнає РФ спонсором тероризму

“Держава, що спонсорує подібні терористичні акти, має бути визнана такою публічно всім світом і всіма можливими міжнародними організаціями, які виступають за справедливість і захист людей та всього людського, а не існують виключно заради відмивання коштів”, також заявили.

Країна-терорист РФ має понести відповідальність за всі свої злочини проти українського народу, повідомили родини українських захисників.

“А збіговисько старих маразматиків і дегенератів, які називають себе верховним судом, має постати перед міжнародним трибуналом”, додали.

2 серпня Верховний суд РФ оголосив український полк “Азов” “терористичною організацією”, за позовом російського генпрокурора.

“Азов” вже вісім років є окремим загоном спеціального призначення Національної гвардії України. Це офіційне військове формування у структурі Міністерства внутрішніх справ України, яке діє на території нашої держави у всіх визначених правових полях і має на меті захист країни від ворожої агресії.

У ніч на 29 липня росіяни вбили полонених “Азова”, які перебували в колонії Оленівки на Донеччині.