Битва за Харківщину: ЗСУ вдарили по позиціях загарбників 

Минулої доби, 1 серпня, окупанти висунули окремі підрозділи у райони населених пунктів Байрак та Дементіївка Харківської області.

Збройні сили України вдарили по позиціях ворога і ті відступили, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

“На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники продовжують тримати свої позиції та знищувати живу силу та техніку ворога”, написав він.

У ніч на 2 серпня у Харкові було спокійно. Ударів ворога не зафіксували, стверджує Синєгубов. Однак загарбники продовжили бити по районах області. Обстріляли Харківський, Богодухівський, Чугуївський та Ізюмський.

“Постраждала виключно цивільна інфраструктура. Викликів щодо постраждалих унаслідок російських обстрілів не було”, додав Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вгатили по Харкову з областю: подробиці й фото наслідків

У Чугуївському районі зранку окупанти влучили в одне із виробництв. Як наслідок – зруйновані будівлі та потужності. Вночі росіяни обстріляли село Циркуни, Харківського району, пошкоджений житловий будинок.

Кілька разів завдали ударів і по Черкаських Тишках, влучання по відкритих територіях. Окупанти знищили готельно-ресторанний комплекс, пошкодили господарчі будівлі та хвойні насадження.

У Богодухівському районі внаслідок ворожого обстрілу пошкоджене фермерське господарство, рятувальники ліквідували пожежу.

Доповнюється…